Η Φιλοσοφία μας

zarariswines family

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας, αυτή που άλλωστε ανοίγει τον γεμάτο συγκινήσεις  δρόμο στον αμπελουργό-οινοποιό, είναι «...σεβασμός και φροντίδα από τα χώματα του αμπελώνα έως και την ώρα που το κρασί θα εμφιαλωθεί, θα διακινηθεί  και θα φτάσει στον πελάτη! Πρέπει να σέβεσαι το προϊόν από την πηγή του ακόμη, για να μπορείς να προσφέρεις στον πελάτη την αξία ενός κρασιού υψηλής ποιότητας. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ!» ...λέει ο ίδιος !

    Η πολιτιστική μας ταυτότητα, οι ρίζες μας, που μας ταξιδεύουν μέσα από τους αιώνες στα παράλια του Εύξεινου Πόντου, στους αμπελοτόπους της Ανατολικής Ρωμυλίας, διαμόρφωσαν στην συνείδησή μας την επιθυμία αλλά και το καθήκον να αναβιώσει στην όμορφη Ν.Αγχίαλο,η αμπελοοινική της ιστορία,με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οινοποιία.

     Στην οινοποιητική μας προσπάθεια  θέλουμε να αναδείξουμε εξαιρετικά και ξεχωριστά  κρασιά, που μπορούμε να παράγουμε συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την γνώση του παρελθόντος. « Θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο “‘τα μυστικά” του χθες,να γνωρίσουν πως όταν αυτά εκφράζονται με τις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές μεθόδους ,όπου είναι βέβαια επιτρεπτό,  τα ελληνικά κρασιά μπορούν  να σταθούν με κύρος εντός και εκτός συνόρων.»


Με την ίδια φιλοσοφία αντιμετωπίζουμε και την διαδικασία της οινοποίησης. Με σεβασμό στο σταφύλι, σαν πρώτη ύλη, δεν αφήνουμε να ταλαιπωρηθεί ούτε στην συγκομιδή, ούτε στην μεταφορά, αφού το οινοποιείο βρίσκεται 500μ.  από  τους αμπελώνες. Με την εμπειρία μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, αξιοποιούμε τη παραγωγή των αμπελώνων, ώστε να προκύπτουν εξαιρετικά κρασιά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. «Την περίοδο της οινοποίησης, ο ύπνος είναι λίγων ωρών, αφού το κρασί δεν “κοιμάται”, δεν σε περιμένει, σε θέλει δίπλα του, να το προσέχεις, για να φτάσει εκεί που θέλεις και να εξελιχθεί σε μία  πραγματικά αξιόλογη, μοναδική, οινική δημιουργία».

     Επενδύουμε συνεχώς στην ποιότητα ώστε να εξασφαλίζεται ασταμάτητα το καλύτερο αποτέλεσμα στην προσπάθεια παραγωγής ποιοτικών κρασιών
   Διαθέτουμε τα υψηλής ποιότητας κρασιά μας σε επιλεκτικά σημεία της οινικής αγοράς της Β. Ελλάδας. Με έμφαση στην οργάνωση και στην άμεση εξυπηρέτηση μπορούμε να εξυπηρετούμε ταχύτατα οποιεσδήποτε ανάγκες προκύπτουν.
Δείχνοντας σεβασμό στον πελάτη ή ακόμη και τον καταναλωτή που ερευνά, ενημερώνεται και τέλος μπορεί να διακρίνει το καλύτερο, σε ποιότητα και σε τιμή, μπορούμε να του  προσφέρουμε σε μια συγκεκριμένη ποιότητα την καλύτερη τιμή .

 

Μ’ αυτή τη φιλοσοφία, προχωράμε μπροστά, σταθερά και σίγουρα, με υψηλής ποιότητας κρασιά, που φέρουν ένα σπουδαίο οινικό, ιστορικό  παρελθόν αλλά με την προσωπική μας σφραγίδα!


Zararis wines

Αγχίαλος, 30ης Ιουλίου 29
Τ.Κ 57011 Θεσσαλονίκη.

Τηλ: 2310 722 006
Fax: 23310 93013
Κιν: 697 165 5529
E-mail: info@zarariswines.gr

© 2009 - 2024 ZararisWines. All rights reserved.